Restaurant

Restaurant

Restaurant 'Eeserhof'

Smaak en beleving kenmerken de gerechten bij Hotel Eeserhof. Wij maken graag gebruik van verse (streek) producten en verwerken die tot oogstrelende gerechten.

Restaurant Eeserhof is dagelijks geopend. Standaard serveren wij het ontbijt tussen 08.00 en 10.00 uur op de doordeweekse dagen en tussen 08.00 en 10.30 uur op de zaterdag- en zondagmorgen. Wij vinden het prettig als gebruikers van het ontbijt uiterlijk 30 minuten voor de eindtijd van het ontbijt beginnen aan hun ontbijt. Ontbijten kan trouwens op reservering ook voor gasten die elders verblijven. Afwijkende ontbijttijden kunnen in onderling overleg worden gehanteerd, bijvoorbeeld voor zakelijke gebruikers van ons hotel.

Ons restaurant is geopend van 17.00 en 21.00 uur. Hotelgasten wordt gevraagd om hun diner te laten beginnen tussen 17.30 en 19.30 uur. Passanten kunnen starten vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

Trots zijn wij op het Hunebed Highway Menu. Dit driegangenmenu kent dagelijks een andere samenstelling. Het Hunebed Highway Menu is beschikbaar voor hotelgasten, maar zeker ook voor bezoekers van buitenaf.