Dinerkaart zomer 2018

Voorgerechten

 

Broodplankje, van diverse broodsoorten, kruidenboter, tapenade en aioli € 5,50

Carpaccio van mals rundvlees, met zongedroogde tomaat, oude kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise € 10,--

Visproeverij van gemarineerde zalm, gebakken gamba's en calimares € 11,50

Gebakken Gamba's in een smaakvolle marinade van citrus-knoflook € 12,50

Trio van Geitenkaas, toastjes met salade van geitenkaas in diverse smaken € 8,50

Vitello Tonato, heerlijke klassieker van dungesneden kalfsvlees en tonijnmayonaise € 11,50

Pecan & Melon, gemengde salade met meloen, fetakaas en pecannoten € 9,50

 

 

Soepen

 

Abrahams mosterdsoep, met spekjes en prei € 5,50

Verse Tomatensoep (vegetarisch) € 5,50

Runderbouillon € 5,50

Courgettesoep met snippers gerookte zalm (kan ook vegetarisch) € 5,50

 

 

Hoofdgerechten

 

Varkenshaasmedaillons, omwikkeld met spek en met een saus van Gorgonzola € 18,50

Schnitzel 'Eeserhof', royale schnitzel met garnituur van spek, ui, paprika en champignons € 19,50

Spies van malse kippedij, met een huisgemaakte mango-chutney € 18,50

Entrecote, lendebiefstuk met chimichurry-kruiden € 21,50

Ossenhaasmedaillons, met jus van gerookte knoflook € 24,50

Ribbetjes, naar uw keuze gemarineerd; pittig of zoet € 19,50

Kabeljauwfilet met zeekraal € 19,50

Zalmmoot, op de huid gebakken met een schuim van witte wijn € 19,50

Schelvisfilet met antiboise € 18,50

 

 

Vegetarisch

 

Risotto van bospaddestoelen met truffelolie € 17,50

Zomerse peultjesstamppot met groene aspersges € 18,50

 

 Alle gerechten worden geserveerd met wisselde aardappelgarnituur, warme groente en salade

Deze bijgerechten kunnen gluten bevatten

 

 

Menu’s in kleinere porties

Voor een aantal hoofdgerechten bieden wij de mogelijkheid voor een kleinere portie, lekker voor jong en oud:

 

Schnitzel naturel of met garnituur € 12,50 / € 14,50

Spies van kippedij met mango-chutney € 12,50

Ribbetjes, zoet of pittig € 12,50

Kabeljauw met zeekraal € 12,50

Schelvis met antiboise € 12,50

 

 

Kindermenu's

 

Frites, met kibbeling en appelmoes € 6,50

Frites met fricandel of kroket en appelmoes € 6,50

  Kinderpannenkoek € 6,50

 

Alle gerechten worden geserveerd met wisselde aardappelgarnituur, warme groente en salade

Deze bijgerechten kunnen gluten bevatten

  

 

Nagerechten

 

Dame Blanche, roomijs, slagroom en warme chocoladesaus € 6,50

Panna Cotta, heerlijke Italiaanse pudding van passievruchten en Likor 43 € 7,50

Romanov! rood zomerfruit afgetopt met gebruinde meringue en vanille ijs. € 8,50

Chocolade lava-taartje met zomerfruit en stracciatella-ijs € 7,50

Lemon Cheesecake met citroensorbet-ijs en lemoncurd € 7,50

Uit de doeken, hangop met yoghurtbosvruchten-ijs € 6,50

Kaasplankje, met verschillende kazen van Kaasbank uit Borger € 9,50

Kinderijsje of schatkistje € 4,50

 

 

Alle gerechten worden door onze keukenbrigade met zorg bereid, maar willen toch vermelden dat er sporen van

gluten aanwezig kunnen zijn in onze keuken.

 

 

Hunebed Highway Menu

 

Heerlijk dagelijks wisselend 3-gangen diner

Voorgerecht van de dag/Soep van de dag

-

Vleesgerecht van de dag

of

Visgerecht van de dag

-

Nagerecht

 

 

€ 25,00 p.p.

 

Voor kinderen is er een mogelijkheid voor een kiezelsteen menu voor € 12,50 p.p.

Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers