Dinerkaart

Dinerkaart

Geachte gasten,

Het Corona-virus heeft voor vele veranderingen in ons dagelijks leven gezorgd. Wij zijn blij u weer bij Eeserhof te mogen en kunnen verwelkomen.

Sinds duidelijk is geworden dat een binnenlandse vakantie dit jaar voor de hand ligt, mogen wij ons in een groeiende belangstelling verheugen. Hierdoor is echter de samenstelling van ons publiek ook veranderd. Het aantal gasten met een meerdaags arrangement is gestegen. Dit in combinatie met lagere aantallen gasten die we mogen bedienen, heeft er voor ons toe geleid dat we geen a la carte menukaart meer kunnen hanteren.

Ons Hunebed Highway Menu, is echter wel gewoon voor u beschikbaar. Een, dagelijks van samenstelling wisselend, heerlijk driegangenmenu met keuze bij het hoofdgerecht tussen een vleesgerecht en een visgerecht. Voor slechts € 29,50 p.p. wordt dit menu dagelijks aangeboden. Zit uw smaak er niet direct bij? Geen probleem. Naast dit menu bestaat de mogelijkheid tot een Rundercarpaccio vooraf en Diamanthaas of Zalm als hoofdgerecht. De kleine meerprijs daarvan zal u niet beletten ervoor te kiezen.

Natuurlijk denken wij ook mee met gasten met wensen t.a.v. vegetarisch eten of diëten. Ook aan de kleine gast wordt gedacht. Voor hen zijn kindermenu's gewoon beschikbaar.

Eeserhof's

Hunebed Highway Menu

Per dag afwisselend een voorgerecht of een soep

Daarna keuze uit:

-

Vleesgerecht van de dag

of

Visgerecht van de dag

En afsluiten met:

Nagerecht van de dag

€ 29,50 p.p.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente en salade.

Alle gerechten worden door onze keukenbrigade met zorg bereid, maar kunnen desondanks sporen van gluten bevatten....