Onze kamers

Onze kamers
Onze kamers

Een prettig verblijf...

Wij streven ernaar om al onze gasten een prettig verblijf te laten hebben bij Eeserhof. Wij beschikken over 30 hotelkamers. Hiervan zijn 15 gelegen op de eerste verdieping. Dit zijn deels de standaardkamers met een Frans balkon (= naar binnen draaiende terrasdeuren), het andere deel zijn de comfortkamers met balkon en airco.

Op de begane grond hebben wij eveneens 15 hotelkamers, deze hebben allemaal een eigen terras. Ook de kamers op de begane grond zijn verdeeld over standaard kamers en comfort kamers.

Onze kamers zijn allemaal voorzien van twee éénpersoonsbedden, een zitje en hebben allemaal een inloopdouche en wc. In 2020 zijn alle standaard kamers grondig gerenoveerd! Begin 2022 is er een uitbreiding geweest met 12 comfort kamers, waardoor nu in totaal 30 kamers beschikbaar zijn.

Hotel Eeserhof is een rolstoelvriendelijk bedrijf. De gehele benedenverdieping is voor rolstoelgebruikers goed te bereiken, inclusief het invalidentoilet. Ook een aantal kamers heeft voorzieningen gericht op het mogelijk maken voor een verblijf van mindervaliden. Een drietal kamers op de begane grond is speciaal ingericht voor gebruik door mindervaliden.

Wij wensen u alvast een prettige reis over de Hunebed Highway en graag tot ziens in Ees!

Reserveer uw kamer