De omgeving

De omgeving
De omgeving

Geweldig genieten

Hier op de Drentse Hondsrug is het geweldig genieten voor fietsers en wandelaars. Ieder seizoen brengt iets moois met zich mee.

Er is hier veel te bezichtigen en te doen, maar ook voor de zakelijke gast zijn er talloze mogelijkheden, zoals vergaderingen en trainingen. Al of niet gecombineerd met een activiteit. De rust en de ruimte van de omgeving biedt voor iedereen een ontspannend verblijf.

De omgeving van Eeserhof biedt een keur aan mogelijkheden. Het Hunebed Informatie Centrum in Borger, Countrygolf Ees, Wildlands Emmen, Unesco Geopark De Hondsrug, Unesco Maatschappij van Weldadigheid, het Boomkroompad, museum Ellert en Brammert in Schoonoord, beleeftuin Harwi in Eeserveen, het TT-circuit in Assen, het Drents Museum in Assen, Kabouterland Exloo, Sprookjeshof Zuidlaren, STAR smalspoormuseum Stadskanaal, Kartcircuit Pottendijk Emmen, Hippisch Centrum Exloo, EKO-tours Exloo, Veenpark Barger Compascuum en attractiepark Slagharen.

Diverse golfcourses in Gasselte, Emmen, Erica, Assen, Aalden en Westerbork.

Voor zeer velen echter is de natuurlijke omgeving met al zijn fiets- en wandelpaden de grootste trekker. Lekker erop uit door het bos, langs heide en natuurmeertjes.

Neem contact met ons op