Het gezelligste hotel van Drenthe

Het gezelligste hotel van Drenthe

Hotel Eeserhof, Gemoedelijk en Gastvrij!

Hotel Eeserhof beschikt over 30 kamers, waarvan 15 op de begaande grond allen voorzien van terras met zitje en 15 op de eerste verdieping, deels met Frans balkon en deels met balkon.

De kamers in ons hotel zijn voorzien van luxe boxspring bedden, hebben allemaal een hoteltelevisie en er is een koelkastje op de kamer. Alle badkamers hebben een inloopdouche. Bij de standaardkamers is het toilet in de badkamer, de comfortkamers hebben een gescheiden douche- en toiletruimte.

De begane grond van het hotel is rolstoelvriendelijk ingericht, inclusief de aanwezigheid van een mindervalidentoilet. Ook een drietal kamers heeft aanvullende voorzieningen waardoor gebruik door mindervaliden mogelijk wordt.

Huisdieren zijn toegestaan in de brasserie en in standaardkamers op de begane grond. Wilt u een verblijf met een huisdier, dan is het raadzaam om te informeren naar de beschikbaarheid van dergelijke kamers.

Hotel Eeserhof is dagelijks geopend. Standaard serveren wij het ontbijt tussen 08.00 en 10.00 uur op de doordeweekse dagen en tussen 08.00 en 10.30 uur op de zaterdag- en zondagmorgen. Wij vinden het prettig als gebruikers van het ontbijt uiterlijk 30 minuten voor de eindtijd van het ontbijt beginnen aan hun ontbijt. Ontbijten kan trouwens op reservering ook voor gasten die elders verblijven. Afwijkende ontbijttijden kunnen in onderling overleg worden gehanteerd, bijvoorbeeld voor zakelijke gebruikers van ons hotel.

Ons restaurant is geopend van 17.00 en 21.00 uur. Hotelgasten wordt gevraagd om hun diner te laten beginnen tussen 17.30 en 19.30 uur. Passanten kunnen starten vanaf 17.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

Eeserhof heeft meerdere overdekte en afgesloten fietsenstallingen, alle voorzien van voldoende elektra. Fiets- en wandelroutes zijn aan de receptie verkrijgbaar.

Faciliteiten:

  • 30 hotelkamers
  • A la carte restaurant
  • Brasserie met bar en haard
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren, 40 parkeerplaatsen op eigen terrein